Kristallen schedels

Kristal (kwarts) kan gebruikt worden om een grote hoeveelheid informatie in op te slaan. De wetenschap kan nu al de informatie van een complete bibliotheek via laser in een klein stukje kristal stoppen. In een chip en in horloges wordt kwarts gebruikt.

Als van een kristal een schedel wordt gemaakt, gebeurt er iets bijzonders: Er worden bepaalde kwaliteiten en energievelden geactiveerd. Het frequentieniveau/energieveld wordt nu vele malen groter!

Kristallen schedels kunnen een aantal dingen doen:
- Ze helpen tijdens meditatie gemakkelijker van een beta staat (actief) naar een alpha staat (rust) en diepere meditatieve staten (theta en delta) te komen. Als we ons ermee verbinden, bijvoorbeeld tijdens meditatie, dan reflecteert de schedel bepaalde aspecten van onszelf.

- Zoals een prisma wit licht kan splitsen in de verschillende kleuren en frequenties, zo kan de schedel dat met de totale energie van ons eigen wezen doen. Hierdoor kunnen vorige levens, toekomstige levens of aspecten van onszelf in andere dimensies zichtbaar en helder worden.

- Ze kunnen informatie over heden, verleden, toekomst, de aarde, etc. opslaan maar ook weer afgeven. Ook wisselen ze onderling deze informatie uit. De schedels worden krachtiger door met ze te mediteren en/of energiewerk te doen op bijzondere krachtplaatsen.

Het werken met schedels/kristallen vraagt om bepaalde expertise. Niet iedereen kan direct omgaan met de (sterke) frequenties van de schedels. Begeleiding wordt zodoende aanbevolen.